27 april, 2012

Snart ferdig!

Da er gulvet lagt og det ble akkurat slik jeg ville. vi valgte hvite og lys grå matte fliser fra Modena, ble fantastisk!!!!! Det eneste som mangler er sokkellisten, den kommer på til uken så nå er vi ferdige med håndverkere i huset på en stund. Kjøkkenet har denne våren blitt et helt nytt kjøkken og vi er veldig fornøyde med resultatet. 

Imorgen er det loppis igjen. får se hva jeg tar med meg hjem denne gangen!
Riktig god helg!
klemmer

23 april, 2012

En regnfull fridag!

 Ute bøtter det ned, men jeg har fri og koser meg inne. En fridag i uken er luksus og jeg får tid til å ta igjen litt av det man skulle ha gjort i helgen, men som man ikke gjorde! Idag har jeg puslet litt her og der og tenkte jeg skulle vise noen av mine nyeste anskaffelser. Disse franske skoddene har fått plass ved inngangen til kjøkkenet. de er så vakre til det nye kjøkkenet og man kan beskue de både fra innsiden av kjøkkenet og fra spisestuen.
Ikke så store forandringer i stuen, men kan dere se hva som er nytt??
Ja, den fantastiske Svenske Mora klokken. jeg synes de er helt fantastiske og har ønsket meg en lenge. var så heldig å finne denne på Finn.no! Ha en riktig god dag i regnværet!
klemmer

21 april, 2012

Helgens loppis funn!





Lykklen er stor etter en hektisk loppis helg. Som alltid fant jeg masse fint, problemet er hvor jeg skal ha alt! Et koselig bord, to tallerkenrekker samt et nydelig vaskesett fikk plass i vårt hjem denne gangen. Tror nesten jeg må ta meg en tur idag også, blir jo helt skrullete av dette her!!
ha en fin søndag!
klemmer

19 april, 2012

En rosa fargeklatt!


Jeg kan aldri få nok av rosa. ihvertfall ikke når det kommer til blomster. idag kunne jeg bare ikke dy meg - disse nydelige rosene og ranunklene måtte bare bli med med hjem for helgen! Jeg unner meg alltid blomster til helgen, er litt luksus kanskje, men når man skal kose seg hjemme er det så deilig å ha noen vakre blomster på bordet som jeg bare kan beskue. 
Små gleder er viktig!

17 april, 2012

Som en drøm!

My Cinnamon Girl sin sommerkolleksjon er virkelig som tatt ut av en drøm. Designeren Kari Thomassen (som er like nydelig som klærne hun designer) klarer virkelig å gjenskape et nostalgisk eventyr. Fargene er duse og materialene fantastiske. Jeg har ihvertfall funnet mine favoritter! Den nye kolleksjonen ventes i butikken i løpet av neste uke. Jeg klarer nesten ikke vente. Det blir nok nye klær til både meg selv og lille Linus!